TV 2/Fyn-serie vandt TV-pris

To nyuddannede journalister, Lotte Kahl og Jane Thyrring Kristiansen, sikrede sig fredag DRs Tv-pris på 5.000 kroner for en serie på tre programmer om, hvordan det er at skifte rolle.

De to nyuddannede journalister får prisen for deres opgave med titlen 'Når rollerne skifter'. Opgaven består af tre programmer, som handler om, hvordan det er at skifte rolle: fra barn til at være mor for sin syge far, fra at være søn i forretningen og overtage den efter sin far, som fortsat arbejder der, og om at blive sygepasser for sin mand i stedet for kone og elskede. Alle tre programmer har været sendt på TV 2/Fyn.

Passer fint til indholdet

Det var projektleder på DR Fyn, Lise Ravn Jedzini, der stod for uddelingen af prisen. Og med i tasken havde hun mediedirektør Lars Grarups motivering:

"Jane Thyrring Kristiansen og Lotte Kahl har præsenteret de tre casehistorier med finfølelse uden at undvige de smertefulde ting, der ligger i det at skifte roller. Formen, de to studerende har valgt, passer fint til indholdet - en rolig klipning uden brug af tilsatte effekter. Rigtig gedigent tv," hed det.

Lotte Kahl, der har været i praktik på TV 2/Fyn er glad for prisen:

- Den er jeg utrolig stolt af - det er jo dejligt, at man kan lave netop den slags TV, man brænder for på en måde, så andre også synes om det, siger Lotte Kahl i dag til TV 2/Fyn.

Lotte Kahl og Jane Thyrring Kristiansen fik tildelt DRs Tv-pris i forbindelse med afslutningsfesten på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet.

Oversigt

    Oversigt