Kjerteminde Avis ansætter tidligere netavis-redaktør

Frede Jakobsen, der i slutningen af april måtte lægge sit enmandsbetjente projekt Svendborgs NetAvis i graven, starter i dag nyt job hos Kjerteminde Avis.

I marts 2010 etablerede Frede Jakobsen Svendborgs NetAvis som en reaktion på det mediemonopol, Fynske Medier havde skabt ved at sammenlægge redaktionerne af Fyns Amtsavis og Fyens Stiftstidende. Men netavisen måtte lukke for en måned siden.

I dag gør Frede Jakobsen ifølge fagblandet Journalisten comeback hos Kjerteminde Avis, hvor han skal skrive om det, der sker på Fyn og i Region Syddanmark.

Frede Jakobsen har 15 års erfaring fra den fynske dagspresse - blandt andet fra job som reportagechef på Fyns Amts Avis og som lokalredaktør for Fyens Stiftstidende i Svendborg.

- Det var naturligvis ikke sjovt at lukke Svendborgs NetAvis - efter 14 måneders hård kamp døgnet rundt for at levere kvalitetsjournalistik. Til gengæld bliver det - efter at have trukket vejret en måneds tid - sjovt at kunne fortsætte med det på Kjerteminde Avis, så der stadig er andre pressestemmer på øen end den, der kommer fra det monopollignende Fynske Medier, siger Frede Jakobsen til fagbladet.

Oversigt

    Oversigt