Svendborgs vælgere vælger borgmesteren fra

Efter en halv valgperiode har borgmester Curt Sørensen (S) langt fra sine vælgere bag sig. Kun 15 procent er tilfredse med borgmesterens indsats.

En meningsmåling som Gallup har foretaget for Fyns Amts Avis viser, at det står skidt til med opbakningen til Svendborgs socialdemokratiske borgmester Curt Sørensen.

Meningsmålingen viser, at kun 15 procent af vælgerne står bag Sørensen, altså langt fra alle socialdemokrater.

Hele 45 procent af vælgerne er derimod enten utilfredse eller meget utilfredse med Curt Sørensen.

En af forklaringerne på den dalende popularitet skyldes de mange økoniske stramninger, Svendborg kommune har skullet foretage.

- Det er klart, at nogle beslutninger giver ridser i lakken, og dem har der været nogle af. Derfor skal vi forsøge at vise borgerne, at han er en samlende figur, siger formanden for den socialdemokratiske fællesledelse Bjarne Elnegaard til Fyns Amts Avis.

Virker arrogant

Curt Sørensen er i befolkningen blevet beskyldt for at optræde arrogant. Det vil gruppeformand Hanne Klit opfordre sin borgmester til at arbejde med.

- Jamen jeg synes man skal lytte til, hvad borgerne siger, og jeg har også set, at folk siger, han er arrogant. Det skal man da arbejde med, hvis borgerne opfatter én sådan, siger hun.

Oversigt

    Oversigt