OL-skytte kan få revanche ved EM i Odense

Den fynske riffelskytte Stine Nielsen var lige ved og næsten ved OL i London.

Nu er OL-festen slut, men det betyder ikke, at Stine lægger riflen på hylden. Hun har nemlig et væsentligt nyt mål om præcist et halvt år - EM på hjemmebane i Odense.

OL er slut, og fynske Stine Nielsen var blandt de danske

atleter, der klarede sig flot, men lige præcis ikke fik metal med hjem.

- Det er helt vildt surt at blive nummer ni, når de otte bedste går i finalen, sagde Stine Nielsen under OL, da hun måtte konstatere, at hun efter omskydning i luftriffel 10 m 40 skud, var mindre end 1 mm fra medaljekampen.

Men om et halvt år får hun mulighed for at tage revanche netop i 10 m-disciplinen, når Odense er vært for EM i Luftpistol og Luftriffel i Odense Congress Center.

Blod på tanden

- Det er klart, at et resultat som det, jeg opnåede ved OL, giver rigtig meget blod på tanden og lyst til at vise, at jeg kan gå hele vejen ved et stort stævne som EM, siger Stine Nielsen, der ser frem til at kunne udnytte hjemmebanefordelen til fulde.

Blandt andet nævner hun muligheden for at kunne invitere sine kammerater ud og se, hvad eliteskydesporten kræver af ekstrem koncentration og præcision.

EM afholdes i Odense Congress Center den 25. februar til 3. marts 2013. Op mod 700 deltagere fra mere end 40 nationer samles for at konkurrere i disciplinerne Luftpistol, Luftriffel, Running Target og Running Target Mixed.

Der konkurreres i både dame- og herrerækken for seniorer og juniorer.

Oversigt

    Oversigt