Nyt spor: Gerningsmanden brugte strips

Politiet offentliggør mandag et nyt vigtigt spor i sagen om de to overfald - nemlig at gerningsmanden i begge tilfælde brugte strips til at binde pigernes hænder med under bortførelsen og det efterfølgende overgreb.

- Der er tale om strips i to forskellige farver. Vi har fundet både røde og grønne strips, som vi er ret sikre på, gerningsmanden har benyttet. Vi ved også fra de forklaringer, vi har fra den ene pige, at hun kunne genkende lyden af en strip, der bliver lukket, siger Henrik Justesen.

-Vi har selvfølgelig været i gang med at undersøge, hvor sådanne strips kan købes, og det har vi rimeligt godt styr på. Derfor er vi ikke interesserede i henvendelser om, hvor man kan købe farvede strips. Men alligevel anser vi dem ikke for helt almindelige, og derfor håber vi, at nogen måske kan pege i retning af gerningsmanden, når vi nu fortæller om dette spor, uddyber efterforskningslederen.

Nakkestøtter med bøjler

Ifølge begge de to pigers forklaringer kørte gerningsmanden i en ældre bil i en mørk rød nuance. Selv om pigerne ikke har kunnet forklare meget om bilen, så er der en detalje fra den ene forklaring, som politiet nu vælge at offentliggøre - nemlig om dens nakkebøjler.

-Den ene pige har lagt mærke til, at man kunne kigge igennem nakkestøtten på sædet. Det indikerer for os, at der er tale om en bøjlenakkestøtte, som er ret almindelig i lidt ældre bilmodeller, siger Henrik Justesen.

Oversigt

    Oversigt