Masser af jobtilbud efter tv-optræden

Maria Blaasvær ledte i mere end to år forgæves efter job, og var i overhængende fare for at ryge ud af dagpengesystemet. Nu har hun takket være en tv-optræden fået arbejde.

I sidste uge fortalte vi om Maria Blaasvær, der forgæves har ledt efter job i to et halvt år, og var i overhængende fare for at ryge ud af dagpengesystemet efter at hun mistede sit job på Lindø.

- Jeg ved ikke hvordan jeg skal nå at redde det. Jeg vil så gerne have et job, men det ved jeg også at det får jeg ikke, for der er jo ikke nogen job, sagde Maria Blaasvær til TV 2/FYN onsdag i sidste uge.

Men efter Maria Blaasværs medvirken hos TV 2/FYN har hun nu fået fire job tilbud, og her til morgen startede hun i et vikariat som serviceassistent på OUH.

- Jeg synes, at det er utroligt, at det var det der skulle til. Jeg synes, at det er heldigt, men det er jo ikke alle der kan komme i tv. Men jeg er rigtig glad for at jeg har fået job, siger Maria Blaasvær.

Hun er foreløbig blevet ansat i tre måneders vikariat som serviceassistent på OUH.

Udover jobtilbudet på OUH medførte hendes tv-optræden også jobtilbud fra et gartneri, en osthandler og en tømmerhandel.

Vil du søge job på TV?

Inspireret af succesen for Maria Blaasvær vil TV 2/FYN de kommende dage vise eksempler på flere ledige, der står i akut mangel på et job.

Hvis du er interesseret i fortælle om din jobsituation så skriv til TV 2/FYN på: akutjob@tv2fyn.dk

Oversigt

    Oversigt