Ejendom til salg: Byd på en bunker

Tirsdag kommer en af de mere usædvanlige ejendomme på Fyn til salg. 527 kvadratmeter kælderbygning midt i Hunderupskoven til en vejledende pris omkring én million kroner.

Det er Nybolig der for bereskabsstyrelsen udbyder bunkeren midt i Hunderupskoven. Bunkeren er på 527 kvadratmeter, og blev bygget i 1954 midt under den kolde krig.

Nu skal beredskabsstyrelsen af med bunkeren, og for ejendomsmægleren er der tale om en noget usædvanlig opgave.

- Vi har aldrig sat noget til salg der bare minder om det her. Jeg har ingen anelse om hvem der er intereseret og hvad den kan bruges til, siger Morten Rasmussen fra Nybolig Erhverv.

1401 bunker1

De lettere fugtige kvadratmeter bliver solgt gennem en udbudsrunde, hvor ejendommen går til højestbydende.

- Der er en vejledende pris på én million kroner, men om den kan sælges til den pris ved jeg ikke. Men sælger har ret til at afvise alle tilbud, hvis de ikke finder prisen god nok, fortæller Morten Rasmussen.

bunker

Ejendomsmægleren ved endnu ikke om der vil blive tale om fremvisninger for hver enkelt interesserede eller om han vil holde åbent hus.

Beredskabsstyrelsen har tidligere solgt bunkere i andre dele af landet, og blandt andet på Lolland er en bunke nu blevet omdannet til musikstudie.

Bunkeren bliver annonceret på Nyboligs hjemmeside fra tirsdag.

Oversigt

    Oversigt