Thorborg køber golfklub

Odense Sport & Event udvider nu sit forretningsområde med golf. I første omgang er det 3C Holding, der overtager Odense Eventyr Golf.

I forvejen driver Odense Sport & Event både et superligahold, et koncertbureau, et kongrescenter og messer. Nu kaster virksomheden sig over golf.

28043

- Der er flere områder, hvor vi kan skabe en god synergi mellem Odense Eventyr Golf og Odense Sport & Event, som vil komme begge parter til gode. Odense Eventyr Golf er i sig selv en oplevelse at besøge, og det er oplagt, at samarbejde på flere områder - især omkring sponsorer og arrangementer, siger direktør for 3C Holding, Niels Thorborg.

Proark Golf Plus gik sidste år konkurs, og dermed blev flere danske golfbaner, heriblandt Odense Eventyr Golf, ramt. Men nu kommer banen tilbage på fynske hænder.

- Odense Eventyr Golf har været en meget veldrevet golfbane, der desværre er blevet ramt af Proark Golf Plus' konkurs. Jeg ser store muligheder for at udvikle golfbanen yderligere til glæde for både golfklubbens næsten 1.700 medlemmer og andre interesserede, siger Niels Thorborg.

Det er planen, at Odense Eventyr Golf vil blive en del af Odense Sport & Event A/S, så hurtigt som muligt.

Oversigt

    Oversigt