Champagneflasker på køl i Gudme

På søndag kan GOG rykke op i den bedste danske håndboldrække. Blandt andet på grund af et fantastisk talentarbejde, lyder det fra klubben.

For tre år siden var det sorgens dag i den stolte håndboldklub. En gæld på 15 millioner betød, at GOG blev erklæret konkurs i retten og tvangsnedrykket til 2. division.

Men nedturen var kort. For allerede i den første sæson i 2. division dominerede et ungt, talentfuld GOG-hold og rykkede øjeblikkeligt op.

Og efter to sæsoner i 1. division er sydfynboerne nu tæt på håndboldligaen. Den spillende direktør Kasper Jørgensen mener, at klubbens stærke ungdomshold har været afgørende.

- Vi har kunnet skumme fløden af det fantastiske talentarbejde, der er blevet gjort i GOG igennem de sidste 20 år, siger han.

- Det er noget af det, der har gjort vores arbejde meget lettere. Talentarbejdet i GOG har været plejet hele vejen igennem på trods af krisen.

Med blot ét point i en af de sidste fem kampe i 1. division vil GOG rykke op i håndboldligaen. Comebacket bliver med stor sandsynlighed allerede sikret på søndag, når GOG møder jyske Stoholm på udebane.

TV 2/FYN er med, når GOG tager til Stoholm. Du kan se referat og reaktioner fra kampen i vores nyhedsudsendelse kl. 19.30 på søndag.

Oversigt

    Oversigt