Politi: nogen må have set røverne

Politiet er overbevist om at nogen må have set eller snakket med den gruppe østeuropæere, der mistænkes for fredag eftermiddag at begå hjemmerøveri mod en 86-årig kvinde i Odense.

- Vi har vidner der med sikkerhed har konstereret, at den efterlyste Mercedes var i Odense torsdag og fredag, og i den forbindelse må bilen og passagerne have overnattet, tanket benzin eller været i kontakt med odenseanerne. Derfor er vi meget interesseret i at høre fra fynboer, der har set noget eller måske kan have billeder af de mistænke på videoovervågning, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede.

Den ældre kvinde blev fredag eftermiddag udsat for et røveri i sit hjem på Lindevangsvej i Odense. Politiet formoder, at røverne er fulgt efter kvinden ad Lindevangsvej og har overfaldt hende, da hun gik ind i sin lejlighed. Da politiet ankom fandt man den 86-årige i konfus tilstand. Politiet oplyser, at kvinden havde skader i hovedet og på begge arme.

Politiet har et detaljeret signalement af den bil, der blev brugt i forbindelse med røveriet, og vil nu gerne tale med alle personer, der har set bilen eller personerne i bilen.

Bilen beskrives som:

  • Ældre mørkeblå 4 dørs sedan Mercedes E-klasse (tidligere populær taximodel i DK).
  • Enten model W210 (produceret 1995-2002) eller W211 (produceret 2002-2009).
  • 4 separate runde eller ovale forlygter.
  • Venstre forhjul mangler hjulkapsel, øvrige hjul forsynet med kapsler.

Forsynet med hvidt skilt med "D" over venstre baglygte lidt ind mod midten af bilen.

-Starten af nummerpladen er "BG", hvilket også kan være nationalitetsbetegnelsen på nye EU-nummerplader.

Henvendelser i sagen til Fyns Politi på 114.

Oversigt

    Oversigt