Han skal få fynsk lufthavn op at flyve

Hans Christian Andersen Airport får nu en ny mand i pilotsædet. 43-årige Christian Berg er netop ansat som ny lufthavnsdirektør.

Christian Berg har over 20 års erfaring fra luftfartsbranchen, og kommer til Hans Christian Andersen Airport med et bredt fundament som leder i bl.a. SAS og Swedavia (ejer af de 16 største lufthavne i Sverige). Siden 2011 har han været salgschef i Air Greenland.

- Christian Bergs imponerende erfaring fra luftfartsbranchen er et stort plus, som Hans Christian Andersen Airport vil nyde godt af, siger bestyrelsesformand Jørgen Clausen.

Christian Berg starter i Hans Christian Andersen Airport senest 1. december 2013.

- Det solide kendskab til branchen kombineret med Christians ambitiøse og grundige tilgang til opgaverne er lige hvad lufthavnen har brug for, når vi skal nå ambitionerne om at udvikle Hans Christian Andersen Airport. I de kommende år skal der endnu flere passagerer og fly i lufthavnen, der samtidig skal bidrage til den lokale vækst på Fyn. Jeg er sikker på, at Christian er den rette person til opgaven og glæder mig meget til samarbejdet, siger Jørgen Clausen.

Christian Berg flytter i løbet af sensommeren fra Grønland til Fyn sammen med sin kone og tre døtre.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at sætte Fyn på landkortet og bidrage med mine kompetencer til at udvikle Hans Christian Andersen Airport yderligere de kommende år. Det er en utrolig spændende udfordring, som rummer mange muligheder for at drive vækst i regionen og skabe arbejdspladser, siger Christian Berg.

Oversigt

    Oversigt