Svendborg-politiker melder sig ud af de konservative

Tidligere byrådsmedlem for det Konservative Folkeparti i Svendborg Medhat Khattab meddeler i en pressemeddelse, at han har meldt sig ud af partiet.

I stedet vil Khattab, der sad i byrådet i forrige valgperiode og nu er suppleant, være løsgænger.

Medhat Khattab føler sig dårligt behandlet af de konservative i Svendborg, og samtidig siger han til tv2.fyn.dk, at han bevidst er blevet holdt udenfor, da der var kandidatopstillingsmøde til regionsvalget.

Hvem der præcis gjort livet som konservativ surt for Medhat Khattab i Svendborg, vil han ikke præcisere, men han nævner flere eksempler på, hvordan byrådskollegaer har chikaneret ham i forbindelse med møder, hvor en sidemand blandt skulle have slukket for Khattabs mikrofon, så han ikke kunne udtale sig ved et møde.

Og så føler han sig snydt af regionsrådets konservative medlem Lasse Krull. Krull har med vilje undgået Medhat Khattab, da der skulle indstilles kandidater til det kommende regionsrådsvalg.

Lasse Krull, der er de konservatives kandidat til regionsrådet fra Odense, afviser, at Khattab skulle være blevet snydt for at møde op til opstillingsmødet:

- Den kritik tager jeg meget roligt. Jeg har ikke på noget tidspunkt holdt Medhat Khattab udenfor noget opstillingsmøde, og det er jo heller ikke mig, men hans egen vælgerforening i Svendborg, der opstiller ham, siger Lasse Krull.

Oversigt

    Oversigt