Strid om privat støtte til Venstre

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen var fredag kaldt til Odense for at støtte Jane Jegind og kaste glans over åbningen af den lokale valgbutik i gågaden. Men Venstre får også støtte fra en helt anden kant, nemlig den lokale boligmatador Karsten Bill Rasmussen, og det vækker kritik fra de politiske modstandere. [size=2][/size]

Valgbutikken i Kongensgade 34 bliver en hjørnesten i partiet Venstres kommunale valgkamp i Odense. Lokalerne tilhører en af Odenses største ejendomsbesiddere nemlig Karsten Bill Rasmussen, og hvad partiet betaler i husleje vil de ikke oplyse.

- Det er lokaler vi betaler en husleje for. Det har vi indgået en aftale med udlejer omkring, således der er rent trav omkring de her ting, fortæller Venstres byrådskandidat, Lars Chr. Lilleholt til TV 2/FYN.

Men sådan ser man ikke på det hos Socialdemokraterne.

Her hæfter man sig ved, at Karsten Bill Rasmussen er en stor modstander af lukningen af Thomas B Thriges Gade - et projekt som Venstre først støttede, men pludselig sprang fra.

- Jeg synes Venstre skylder at forklare borgerne om deres pludselige kursskifte i TBT-gade har noget at gøre med den massive støtte, de har fået af enkeltpersoner, siger byrådskandidat Tim Vermund fra Socialdemokraterne.

Oversigt

    Oversigt