OB-direktør stopper på grund af sygdom

Thomas Christensen stopper som direktør i Odense Sport & Event på grund af hjerteproblemer.

Thomas Christensen stopper som direktør i Odense Sport & Event, selskabet bag superligaklubben OB, på grund af sygdom. Ole Bang Nielsen overtager stillingen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Det har været en meget svær beslutning, men jeg er nødt til at prioritere mit helbred højest, siger Thomas Christensen i pressemeddelelsen.

Han har ifølge pressemeddelelsen selv taget beslutningen efter en sygdomsperiode med hjerteproblemer siden begyndelsen af efteråret.

Ifølge selskabets bestyrelsesformand Niels Thorborg, fortsætter Thomas Christensen imidlertid på en række tillidsposter.

Efter en rekreationsperiode skulle han således være klar til at fortsætte som formand i Divisionsforeningen og som medlem af forretningsudvalget i Dansk Boldspil-Union.

- Desuden er det hensigten, at Thomas Christensen indtræder i bestyrelsen i Odense Sport & Event ved næste generalforsamling, siger Niels Thorborg.

Ole Bang Nielsen, som midlertidigt overtager stillingen som administrerende direktør, driver selv virksomheden Nielsen Retail. Bang Nielsen har fungeret som sparringspartner for Odense Sport & Event ved flere lejligheder.

Oversigt

    Oversigt