Formodet sexkrænker mentalundersøgt

Den 40-årige mand, der sidste sommer blev anholdt og sigtet for at stå bag to sexovergreb på mindreårige piger, er nu blevet mentalundersøgt.

Da den 40-årige mand i starten af juli sidste år blev anholdt tilstod han i følge Fyns Politi overgrebene på to mindreårige piger på Sydfyn. Men i marts i år blev forklaringen ændret.

Manden tilstår fortsat, at han har haft kontakt med de to piger, men han nægter at have misbrugt pigerne seksuelt.

- Der er blevet udarbejdet et anklageskrift, og det er blevet sendt til statsadvokaten, som skal udarbejde den endelige tiltalerejsning, siger Lenette Skak fra anklagemyndigheden hos Fyns Politi.

Der er blevet udarbejdet en mentalundersøgelse af den formodede sexkrænker, men resultatet af undersøgelsen kendes ikke før Retslægerådet er kommet med en vurdering af undersøgelsen.

Torsdag fik den 40-årige sin varetægtsfængsling forlænget med fire uger i byretten i Odense. Udover sexovergrebene på Sydfyn er manden også sigtet for bombefremstilling.

Sagen kommer formentlig for retten i løbet af sommeren, og da han ikke længere erkender sexovergreb, kommer sagen ikke til at køre som en tilståelsessag.

Den 40-årige mand var ikke selv tilstede ved retsmødet torsdag.

Oversigt

    Oversigt