Faaborg Havnebad skal indvies med maner

Indvielsen af Faaborg Havnebad sker først den 23. maj, men kommunen opfordrer byens handlende til at deltage i festligholdelsen allerede nu.

Fredag den 23. maj kl. 14-16 indvies Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt på Faaborg Havn med et festligt arrangement for alle interesserede.

Faaborg-Midtfyn Kommune er bygherre og vært, og programmet ligger ikke fast endnu.

- Men den første times tid går med taler, lykønskninger og en lille skål. Derefter - fra kl. ca. 15 til 16 - arbejder vi på at skabe en masse aktivitet, småevents og underholdning rundt omkring i det store havnebad, på badebroerne, trætrapperne og i vandet. Måske bliver der sang og musik, kajakpolo og udspring - måske noget helt andet, fortæller kommunens fritidskonsulent Alice Bjerge Rasmussen, som er tovholder på indvielsen.

Se mere om projektet her

Forretningsdrivende skal være med

Der skal ske noget i forbindelse med indvielsen, og en af byens forretningsdrivende, Birgit Nordholt fra TiT-TiT Lingeri, har tilbudt at arrangere et modeshow med badetøj.

- Det har vi taget imod med tak, og vi opfordrer alle andre Shopping Faaborg-medlemmer til at bidrage til festen med en lille opvisning, en underholdende event, en kreativ udstilling eller noget fjerde med relation til vand-aktiviteter, fortæller Alice Rasmussen, som giver de handlende en frist til 23. april, så deres eventuelle bidrag kan nå at komme med i det officielle program.

Oversigt

    Oversigt