Nye V-kandidater

TV 2/Fyn kan nu sætte navn på de to Venstrefolk, som nu skal ud og slås om at blive opstillet som partiets folketingskandidat i Nyborgkredsen.

Det drejer sig om den 37-årige Anne Katrine Melvig fra Hellerup - og den 42-årige Bjarke Zoffmann Therkildsen fra Kirke Hyllinge.

De to kandidater er udvalgt efter en række samtaler med kredsbestyrelsen. Det vil sige, at det nu bliver op til medlemmerne at vælge, hvem af dem der skal være kredsens nye folketingskandidat.

De to duellanter til den ledige Venstre-plads i Nyborgkredsen mødes for allerførste gang foran Christiansborg som de begge drømmer om at indtage efter næste valg.

Bjarke Zoffmann Therkildsen og Anne Katrine Melvig skal altså kæmpe om det ledige Nyborg-kandidatur.

- Jeg ønskede mig i niende klasse at komme i erhvervspraktik som politiker på Christiansborg. Det kom jeg, nu vil jeg gerne lidt længere end praktikperioden, så derfor stiller jeg op, siger Anne Katrine melvig.

- Jeg har livserfaring og har et bredt fundament at basere min viden og erfaring på, og det vil jeg gerne bruge til fordel for danmark, siger Bjarke Zoffmann Therkildsen.

Fynske rødder

Begge kandidater bor i dag på Sjælland, men har rødder på Fyn. Nu vil de begger gerne ind og være en del af magten på Christiansborg.

- En af mine kæpheste vil selvfølgelig være, at vi skal have skabt infrastuktur således at vi kan tiltrække nogle arbejdspladser og tiltrække nogle virksomheder og nogle mennesker, så vi kan få gang i udviklingen på Øst- og Nordfyn, siger Bjarke Zoffmann Therkildsen.

- Jeg har nogle klare holdningner, som jeg gerne vil videreudvikle i samarbejde med kredsen. Jeg mener, at der stadig kan videreudvikles og forbedres i det danske samfund, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig at være en del af, siger Anne Katrine Melvig.

Begge kandidater er tilfreds med, at der er konkurrence om pladsen.

Oversigt

    Oversigt