Eriksen kan få bonus fra Ajax

Christian Eriksen får økonomisk gevinst, hvis de tidligere holdkammerater fra Ajax vinder Æresdivisionen.

Der er ikke noget at sige til, hvis Christian Eriksen har et halvt øje på weekendens kampe i den hollandske Æresdivision.

Danskeren, der i sommer skiftede til Premier League-klubben Tottenham fra Ajax Amsterdam, har nemlig udsigt til en klækkelig bonus, hvis Ajax bliver mestre.

Selv om han kun nåede at spille fire kampe for hovedstadsklubben inden skiftet til England, har han ifølge avisen Algemeen Dagblad alligevel krav på 48.000 euro (godt 350.000 kroner) i titelbonus.

Det gælder også forsvarsspilleren Toby Alderweireld, der nu spiller i Atlético Madrid. Han kan samtidig score yderligere en bonus, hvis han også vinder det spanske mesterskab.

De fire danskere, der fortsat spiller i Ajax, får naturligvis også bonus, og en enkelt af dem kan endda score den helt store gevinst.

Lasse Schöne har med tre runder igen spillet mindst 45 minutter i 23 af sæsonens 31 ligakampe.

Når han op på mindst en halvleg i yderligere to kampe, gør han sig fortjent til den maksimale titelpræmie på 300.000 euro, svarende til godt 2,2 millioner kroner.

De tre øvrige danskere, Christian Poulsen, Viktor Fischer og Lucas Andersen, kan ikke nå op på 25 kampe med mindst 45 minutter.

Oversigt

    Oversigt