OB-træner trods sejr: Ingen stor kamp

Troels Bech var på trods af tre forløsende point langt fra tilfreds efter 2-0-sejren over FCM lørdag aften.

Lørdag eftermiddag tog OB en stor skalp, da fynboerne besejrede topholdet fra FC Midtjylland med 2-0 på udebane i Herning.

På trods af tre enormt vigtige point var OB's cheftræner Troels Bech efterfølgende ikke udpræget tilfreds med kampen.

- Vores tabel har jo godt af, at vi begynder at vinde kampe. Så det er positivt. Men det bliver ved matematikken og de tre point, fordi rent spillemæssigt er der ikke meget, vi har lyst til at gentage fra denne kamp.

- Jeg synes først og fremmest om resultatet. Og så synes jeg om, at vi fik samlet os så meget, at vi kunne lave en holdpræstation.

- Det er så det, jeg kan svinge mig op til. Jeg synes ikke, vi spillede nogen stor kamp, siger Troels Bech.

OB har spillet en del uafgjorte kampe på det seneste, og derfor har fynboerne hele tiden været truet bagfra af nedrykningsstregen.

Lørdag blev det så til en forløsende sejr, og cheftræneren kunne da også spotte enkelte positive aspekter.

- Vi forsvarede os fornuftigt, og vi holdt en høj arbejdsmoral og teamspirit. Og så havde vi spillere, der var effektive og havde noget ekstra i sig, når det gjaldt.

- Det var for eksempel Rasmus Falk ved 2-0-målet, siger Troels Bech, der også var glad for fynboernes giftige kontrastød.

- Vi ville gerne true dem på kontrastød, men vi ville også gerne have holdt lidt bedre fast på bolden. Slagplanen var i hvert fald ikke at undgå at have bolden så meget som muligt, siger han.

OB kan forsøge at holde bedre fast i bolden, når Troels Bech og co. spiller på hjemmebane i næste runde mod FC Nordsjælland.

Oversigt

    Oversigt