Skuffet OB-anfører: Det er en dukkert

I OB ærgrer man sig over at have forspildt chancen for at rykke ind i kampen om Europa League-billetter.

En sejr skærtorsdag ville for alvor have bragt OB ind i kampen om den femteplads, der formentlig vil give adgang til Europa League-kvalifikationen til sommer.

Men fynboerne koksede i det mod FC Nordsjælland og led et smertefuldt 0-1-nederlag.

- Det er en dukkert efter det fine resultat, vi lavede i Midtjylland. Det er ærgerligt. Vi kunne have skabt et større forspring og kommet tættere på det sjove, siger anfører Anders Møller Christensen.

Her henviser anføreren til, at fynboerne med en sejr for alvor kunne have truet Esbjerg i kampen om den femteplads, der eventuelt giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

Bortset fra den tvivlsomme offsidekendelse i kampens døende minutter ved Martin Spelmanns hovedstødsmål var odenseanerne ikke farlige offensivt, og rent defensivt så det endnu værre ud.

- Vi mistede for mange lette bolde, og så kørte de ned imod os. Det fungerede ikke rigtigt, når vi skulle presse. Nogle gange gik jeg lidt frem, og så stod Daniel (Høegh, red.) alene, og så kom der nogle dybdeløb, som blev farlige for os, siger OB-anføreren.

Han så sig selv udvist i anden halvleg og måtte fra sidelinjen se sit hold tabe. Det behagede hverken anføreren ellers hans chef på sidelinjen.

- Jeg er skuffet over vores niveau i første halvleg.

- Og da vi så faktisk efter udvisningen steg i niveau og fik mere bevægelse og mere bid og løb i tacklinger, så er jeg skuffet over, at vi ikke fik point ud af det, for det var en mærkbar forbedring, vi leverede i løbet af anden halvleg, siger træner Troels Bech.

OB og FC Nordsjælland bytter med resultat plads i tabellen. De er nu henholdsvis nummer syv og seks.

Oversigt

    Oversigt