Team Tvis Holstebro slår GOG og er i semifinalen

GOG lagde fint fra land, men blev løbet over ende af Tvis, der er semifinaleklar. Skjern holder liv i drømmen.

Team Tvis Holstebro er klar til semifinalerne i kampen om årets danske mesterskab i håndbold for mænd. Det er et faktum efter torsdagens 34-28-sejr over GOG.

Gæsterne fra GOG var ellers styrende i de første godt 20 minutter af første halvleg og førte 12-10, mens så tog hjemmeholdet og især Jakob Green fat.

Den tidligere GOG- og AG København-spiller var flyvende og gjorde ondt på de fynske gæster.

Hjemmeholdet fik arenaen i Holstebro til at koge ved at forvandle 10-12 til 16-13 på få minutter - og siden til 17-13, mens GOG holdt en dyr scoringspause på godt fem minutter.

GOG fik reduceret til 14-17 inden pausen, men tilskuerne i Holstebro havde for alvor fået færten af medaljekampe.

Tvis kom bedst ud til anden halvleg og kom i front med 21-16, men blev så ramt af to udvisninger, og det blev dyrt. Tre fynske kasser på stribe, og så var forskellen blot to mål.

Værterne fik dog samlet sig igen, blev fuldtallige og lavede et par hurtige mål i træk, og GOG-spillerne smed bolden væk flere gange.

Jakob Green blev ved med at levere flotte scoringer, og Tvis trak fra. 26-20 stod der med 17 minutter igen.

Skjern skulle besejre Århus Håndbold for realistisk at holde liv i drømmen om en semifinale, mens udeholdet for længst havde udspillet sin rolle i slutspillets pulje 2.

Og Skjern gjorde det nødvendige med en sejr på 31-27 efter 14-12 ved pausen.

Med sejren er Tvis oppe på ni point, og dermed er Tvis klar til semifinalen. Skjern kan tage den anden billet med en sejr over netop Tvis på mandag i sidste spillerunde.

Snubler Skjern mod Tvis, kan GOG tage semifinalebilletten med en sejr hjemme over Aarhus.

Det er meget sandsynligt, at alle tre hold slutter på ni point efter mandagens kampe. I så fald gælder placeringerne i grundspillet, og så vinder Skjern puljen foran Tvis, mens GOG trækker sorteper.