OB-træner: Emil Larsen bænket for sit eget bedste

Troels Bech påstår, at det er for Emil Larsens eget bedste, at han på det seneste har været bænket fra start.

I marts spillede han fra start på Wembley mod England, men skærtorsdag så han til fra bænken på Tre-For Park i Odense.

Det var en tydeligt skuffet Emil Larsen, der som en slange sneg sig uden om journalisterne efter OB's kamp mod FC Nordsjælland. Han nægtede at tale.

For anden kamp i træk var landsholdsspilleren bænket fra start, og mod FC Nordsjælland kom han slet ikke på banen.

Planen var, at han skulle skiftes ind i anden halvleg, men et rødt kort til holdets anfører Anders Møller Christensen ændrede planerne og Emil Larsens humør.

- Vi blev overrumplet lidt af at skulle spille i undertal, og kampen kom til at være præget af det, siger Troels Bech.

OB-træneren forsvarer bænkningen med, at Emil Larsen - i den form han er i nu - vil kunne gøre sig bedre som indskifter i kampens sidste tredjedel.

- Det har været en forhindring, at han som regel er blevet skiftet ud, fordi han enten er kørt træt fysisk eller mentalt efter 60-70 minutter, hvor kampene som regel åbner sig, og der er mest plads.

- Idéen med det er, at Emil - efter sin skade og alt det arbejde han lægger i det - lige mangler den der succesoplevelse eller toppen på sin præstation.

- Vi gør simpelthen det her, fordi vi vil give ham mulighed for at få et top på sin præstationskurve, så han kan få sine tilløb til chancer omsat til afslutninger. Det er nemmere i den sidste del af kampen. Specielt hvis man er frisk.

- Og den periode har han ikke fået lov til at spille i de første syv runder, siger Troels Bech.

Emil Larsen blev af mange anset som OB's bedste offensive spiller i efteråret, men den tidligere Lyngby-spiller har haft det svært i foråret.

Oversigt

    Oversigt