Spelmann om OB: Vi er tilbage i lorten

For få dage siden lå OB med muligheden for deltagelse i Europa League til næste sæson, men to nederlag i påskedagene har vendt det hele på hovedet for fynboerne.

- Vi snakker ikke Europa. Vi snakker om at komme væk fra det lort. Det har vi haft to runder til nu, og det har vi ikke formået. Nu er vi 100 procent med i lorten igen, siger Martin Spelmann med henvisning til overlevelseskampen i Superligaen.

0-1-nederlag skærtorsdag til FC Nordsjælland og senest påskedag ude mod FC Vestsjælland har sendt OB tilbage i suppedasen, mener han.

- Vi har smidt point nu i to kampe mod to hold, der lå under os. Så det er jo logik, at vi er med i det. Og det er vi for gode til, når man kigger på holdene, men selvfølgelig ikke ud fra, hvad vi præsterer.

Det har sjældent været underholdende, når FC Vestsjælland har spillet på hjemmebane i denne sæson. Harboe Arena Slagelse er det sted i Superligaen, hvor der scores færrest mål.

Samtidig er FC Vestsjælland rækkens mindst scorende hold. På trods af det, så var der påskedag både underholdning og offensive takter. Men det, vestsjællænderne kom frem til, lader OB's træner sig ikke imponere af.

- De havde tre skud på mål. Vores målmand havde én redning. Ikke at vi selv vælter os i chancer, vi har dog det dobbelte antal skud på mål. Desværre kunne vi så kun score på deres, siger Troels Bech med henvisning til Daniel Høeghs selvmål.

- Jeg har stor respekt for det, FC Vestsjælland har gang i. Det er kanon flot, det stykke arbejde, Ove Pedersen leverer, men de spiller jo kampen i dag, som - for mig at se - de har gjort i de fleste andre kampe, siger Troels Bech.

OB har trods alt syv point ned til nedrykningsstregen med fem spillerunder tilbage.

Oversigt

    Oversigt