Løkke: Jeg forstår frustrationen på Langeland

Venstres formand holdt torsdag grundlovstale i Ollerup, og det var første gang efter tirsdagens hovedbestyrelsesmøde, at Løkke mødte vælgerne og pressen.

Det var Skolerne i Otterup, der havde inviteret formanden for Venstre til at holde årets grundlovstale. Efter en kort tale af Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann kom Løkke lettere forsinket på scenen.

I den 22 minutter lange tale kom Lars Løkke Rasmussen både ind på grundlovens betydning, politiske mærkesager og de seneste dages tumult i Venstre.

- Man skal lære af de fejl man begår. Jeg har lært meget - ikke bare om hvad man kan tillade sig, når man vil have danskernes demokratiske opbakning til igen at stå i spidsen for Danmark - men også om hvad der skal til for at nå målet. Tilliden til Venstre og til mig har lidt et meget stort knæk, og det skal der rettes op på. Jeg ved at øjenene hviler tungt på mig, og mange tænker, hvad er han dog for én. Der er kun der kan ændre på det billede, og det er mig, lød det blandt andet fra Lars Løkke Rasmussen.

Da den tidligere statsminister gik ned fra scenen blev han endnu en gang omringet af journalister, og måtte igen svare på spørgsmål om krisen i Venstre.

- Jeg forstår godt, at det kan virke provokerende på Langeland, når Venstre bruger 32 millioner på en kampagne, mens byrådspolitikerne på Langeland selv må betale for deres valgplakater. Derfor vil jeg snarest tage til Langeland for at få en snak om hvordan vi kommer videre, sagde Venstres formand.

Oversigt

    Oversigt