Lækkersulten læsehest taget for tyveri

En 30-årig mand fra Odense lavede flere indbrud i gågaden i nat.

1507 Tyv1

Der er over 100 butikker i den centrale del af Odense, men da en 30-årig mand i nat valgte at gå på bræk, så valgte han to af de lidt mere specielle steder.

Midt på natten, klokken 3.14, smadrede han en rude til Mamas Delikatesser - en forretning med italienske specialiteter. Her efterlod han en kasket, som politiet fandt på gerningsstedet. Betjentene kunne koble den til en mand, de havde set tidligere på natten.

Tyven manglede dog stadig, men da alarmen gik igen 4.37 faldt brikkerne på plads. Her knuste manden endnu en rude. Denne gang hos boghandlen Arnold Buch i Vestergade. På vej væk fra stedet blev han genkendt af politiet og anholdt.

Ikke mange penge

1507 Tyv4

De to indbrud er lavet på steder, man ikke umiddelbart forbinder med store kontante beholdninger, men der er en forklaring, mener vagtchefen hos Fyns Politi.

- Hvis man er desperat nok, så kan man gå efter alt. Der behøver ikke være mange tanker bag, siger Kenneth Taanquist til TV 2/Fyn.

Manden er i forvejen kendt af politiet, og tirsdag formiddag vil juristerne afgøre, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Oversigt

    Oversigt