Fem dage til liga-start: OB jagter angriber

OB har sagt farvel til tre angribere, men der er stadig ikke kommet nogen erstatning.

Topscoreren er væk

Mustafa Abdellaoue fik nettet til at blafre ni gange i sidste sæson. Dermed blev han topscorer i OB - men nu er han væk, og klubben mangler tyngde på toppen inden første kamp mod oprykkerne fra Hobro på søndag

- Vi bliver tilbudt rigtig mange angribere, men vi gør et stort arbejde for at finde den rigtige. Det er nok det, der gør, at det tager længere tid en mange synes er fornuftigt, siger sportsdirektør Jesper Hansen til TV 2/Fyn.

Ikke helt på plads

1507 OB4

Men der bliver jaget, og det er en god udmelding for cheftræner Troels Bech, der også mangler en målscorer til holdet.

- Vi er nok ikke helt komplette. Der er mange steder, vi gerne vil blive bedre. Vi er interesseret i at få en spiller, der kan lave de her nemme mål. Vi har spillet så mange lige kampe, hvor den lange tå har manglet, for at vi kan rykke hårdt i tabellen, siger han.

Niveauet skal op

1507 OB2

OB har haft svingende spil og resultater i træningskampene, og Troels Bech erkender også, at holdet ikke har ramt topniveauet. De mange unge spillere skal nu vise, at de har sulten til at vinde. Og det forventer cheftræneren, at de gør mod Hobro.

- Jeg forventer vi vinder. Men i modsætning til mange andre forventer jeg det bliver bøvlet, svært og på sidste marginal, siger Troels Bech.

OB har hentet Lasse Nielsen fra FC Vestsjælland, Lasse Kryger fra AC Horsens og Lucas Jensen fra Viborg inden denne sæson.

Fyboerne tager imod Hobro i første Superliga-kamp. Det er klokken 14.00 på Odense Stadion.

Oversigt

    Oversigt