Distortion "kommer" til Odense

Odense får nu sin helt egen gadefest, der kommer til at få navnet Karrusel

Odense centrum danner til September rammen om en tre dage lang mobil byfest, hvor studiestartfest, fællesspisning og natkoncerter smelter sammen til Odenses nye byfestival - Karrusel.

Med inspiration og opbakning fra den københavnske Distortion-festival, der i år menes at have haft op imod 300.000 besøgende, lægger Karrusel ud med en tre dage lang urban gadefest. Festen begynder på Albanigade i centrum af Odense om torsdagen, fortsætter i gågaderne fredag og slutter af med en urban fest i den gamle Vesterport-bygning lørdag nat.

"Man kommer for alvor til at mærke, at vi også på kulturfronten bevæger os fra at være en stor dansk by til at være en storby. Karrusel vil udfordre os kunstnerisk og oplevelsesmæssigt, uanset hvor i byrummet vi bevæger os hen," siger udviklingschef i Odense&Co, Ronnie Hansen.

Festivalen er allerede i gang med at engagere lokale samarbejdspartnere, og i løbet af de kommende dage vil det fulde program for festivalen samt de musikalske hovednavne blive offentliggjort.

Der vil være gratis adgang til en del af Karrusel-gadefesten, som foregår i dagtimerne, men man skal købe adgangsarmbånd til blandt andet festivalpladsen hvor natkoncerterne vil foregå.

Karrusel.dk

Oversigt

    Oversigt