Stor brand i Dagli' Brugsen i Brylle

Lidt over midnat opstod der brand i Dagli' Brugsen i Brylle. Branden udviklede sig hurtigt og brandvæsenet måtte have hjælp fra Haderslev. Efterslukningsarbejdet er stadig i gang.

Der stod i nat store flammer fra Brugsen i Brylle, og da branden udviklede sig hurtigt, måtte brandvæsenet hente ekstra materiel for at få bugt med flammerne. Bland andet blev en kran hentet i Haderslev for at få løftet taget af butikken.

Opringningen til politiet kom kl. 00.08, og da politi og brandvæsen nåede frem til Brylle, var den lokale brugs allerede i lys lue. Branden er blevet slukket, og det sidste efterslukningsarbejde er i gang her til formiddag. Men politiet ved endnu ikke, hvad der har startet branden.

- Indtil videre har vi ikke kunnet fastslå hverken årsagen til branden eller arnestedet. Men området vil være spærret af, indtil vi har fået lavet de tekniske undersøgelser, siger Fyns Politis vagtchef Steen Nyland.

Steen Nyland kunne ikke sige hvornår politiet er færdig med de tekniske undersøgelser, eller hvornår efterslukningsarbejdet er færdigt.

Ingen personer kom til skade under branden.

Oversigt

    Oversigt