Politi efterlyser vanvidsbilist

En cyklist måtte springe for livet, og flere biler undveg i sidste øjeblik, da en 23-årig mand natten til tirsdag drønede gennem Odense med 150 km/t.

Biljagten startede på Palnatokesvej, da politiet forsøgte at få kontakt til føreren af en mellemblå Suzuki Baleno. Føreren ville dog ikke tale med politiet og stak i stedet i høj fart af ud af Georgsvej og Christiansvej.

Patruljevognen satte efter og bilen kørte med op mod 150 kilometer i timen ud af Østerbro mod Åsumvej.

Ved Christiansgade måtte en cyklist kaste cyklen fra sig og spring til siden for at undgå at blive ramt af flugtbilen, og flere biler fik undveget i sidste øjeblik.

Ved Granparken måtte en bil køre ind over helleanlægget for at undgå at blive ramt af Suzukien.

Biljagten stoppede i Egeparken, hvor chaufføren satte bilen og stak af. Tilbage i bilen sad et barn og en kvinde. Det lykkedes den 23-årige mand at stikke af fra politiet.

Fyns Politi kender den 23-årige bilist, og ved, at han ikke har kørekort. Han er nu efterlyst, men politiet har endnu ikke fået kontakt til manden.

Politiet vil meget gerne i kontakt med de mange vidner, der overværede biljagten og især med cyklisten ved Christiansgade og bilisten ved Granparken.

Når den 23-årige mand bliver pågrebet vil politiet overveje at sigte ham for hensynsløs kørsel.

Politiet kan kontaktes på 114.

Oversigt

    Oversigt