Skolereform skaber travlhed på møbelfabrik

Medarbejderstaben bliver udvidet og de ansatte knokler som aldrig før. På møbelfabrikken Vanerum SIS i Middelfart har skolereformen skabt travlhed.

Allerede i dag står der et møbel fra Vanerum SIS på otte ud af 10 danske skoler. Og det tal kommer nok til at stige yderligere, når møbelvirksomheden i Middelfart har fået afleveret de mange nye ordre, der strømmer ind som følge af skolereformen.

- Jamen, vi har da svært ved at få armene ned i øjeblikket. Vi har fået masser af nye ordre på lærearbejdspladser til næsten alle danske skoler, så vi har rygende travlt lige nu, siger salgsdirektør Bo Juul Nielsen fra Vanerum SIS.

1208 skole

Virksomheden har lige nu 25 ansatte i produktionen, men skal på grund af det stigende antal ordre udvide medarbejderstaben med fem.

- Jeg har været her i 23 år, og jeg ikke huske, at vi nogensiden har haft så travlt som nu. Vi møder klokken fem om morgenen, og går hjem klokken fem om eftermiddagen, og arbejder også i weekenderne, siger Tommy Knudsen, der er tillidsrepræsentant på virksomheden.

Ordrene på nye skolemøbler begyndte for alvor at strømme ind i løbet af foråret, og siden da er det eskaleret yderligere.

- Lige nu har vi op til tre måneders leveringstid på nye produkter. Det er ærgerligt at vi ikke levere hurtigt, men der er dejligt at vi har travlt, og at alle mand er i gang på virksomheden, siger salgsdirektøren.

Heller ikke medarbejderne klager over arbejdspresset.

- Det er da dejligt, at der er meget at lave, siger Tommy Knudsen.

Oversigt

    Oversigt