Lynstart sikrer Marienlyst hjemebanesejr

Marienlyst er tilbage i 2. division efter én sæson i 1. division. Den første hjemmekamp på kunstgræsbanen endte med en sejr over Næstved.

Marienlyst lagde stærkt ud og allerede efter tre minutter bragte Benjamin Hansen odenseanerne foran. To minutter efter blev det 2-0 ved Jakob Udesen, og han bragte også Marienlyst på 3-0 bare tre minutter senere. Dermed så kampen ud til at være afgjort efter otte minutters spil.

I anden halvleg lykkedes det dog Næstved at få reduceret til slutresultatet 3-1.

I samme tabel havde Svendborg hjemme besøg af Odder IGF og her gik det ikke helt så godt.

Efter 14. minutter lavede Christoffer Hermansen selvmål, og bragte jyderne på 0-1. Kenneth Andersen bragte balance i regnskabet efter 40 minutter, men i 2. halvleg kunne Svendborg ikke følge med og Odder bragte sig foran efter 60 minutter, og kort før slutfløjtet blev det til slutresultatet 1-3.