OB slår Randers ude og henter første sejr i sæsonen

I femte forsøg lykkedes det OB at vinde en Superliga-kamp, da Randers FC blev besejret 2-0 på udebane.

OB fik hul på bylden, da holdet for første gang i denne sæson gik fra banen som vinder. Fynboerne slog Randers 2-0 på udebane og kravler dermed over nedrykningsstregen.

Føringsmålet faldt allerede i første halvleg, da Ari Skulason sendte Emil Larsen i dybden, hvor han sprintede fra forsvarsspillerne og afsluttede iskoldt.

OB udbyggede føringen efter 70 minutter, hvor der var klumpspil helt inde på Randers' målstreg.

Her var der tvivl om, hvem der egentlig scorede for OB, da både Lasse Nielsen og Lasse Kryger rørte bolden og lignede nogen, der begge mente, at de selv havde scoret.

Hjemmeholdet Randers troede også et kort øjeblik, at det havde scoret i slutningen af første halvleg. Viktor Lundberg fik skubbet bolden indover stregen, men scoringen blev annulleret for offside.

Kampen bar præg af, at især OB havde ryggen mod muren efter en dårlig sæsonstart. OB-spillerne var tændte fra første fløjt, hvor især Martin Spelmann var aggressiv.

Det udmøntede sig i flere bataljer med både Alexander Fischer og Viktor Lundberg, som skabte stor dramatik.

En af Randers' bedste muligheder faldt, da Kasper Fisker slog et indlæg i panden på Jacob Dehn Andersen, som headede kort forbi mål.

Den unge forsvarsspiller vikarierede for Randers' normale forsvarsstyrmand Mads Agesen, der sad ude med karantæne.

Randers-angriberen Djiby Fall burde også have bragt balance i regnskabet, da han fik en god aflevering i feltet fra Johnny Thomsen. Her havde senegaleseren god plads og tid, men sparkede et stykke forbi OB-målet.

OB-sejren betyder, at fynboerne nu er på ottendepladsen i Superligaen med fem point efter fem runder, og at Randers er forsat nummer fire.