Løbestafet: Del et marathon i firmaet

Når H.C. Andersen Marathon sidst i september løber af stablen for 15. gang, så bliver det for første gang muligt at dele et marathonløb med kollegerne i en stafet.

Det klassiske H.C. Andersen Marathon i Odenses gader bliver afviklet 28. september, og selvom den løbet er i direkte konkurrence med broløb 14 dage før, og Berlin Marathon på samme dag, så går det fint med tilmeldingen. På nuværende tidspunkt er der 2.700 tilmeldinger.

- Mange af de etablerede løb er under pres, men vi kan notere virkelig mange tilmelding på både den klassiske maraton og ikke mindst halvmaratonløbet for kvinder, der er Europas eneste af den slags. Vi mærker tydeligt, at halvmaraton er blevet en folkedistance i Danmark med foreløbig 4 meget store hjemlige løb i år, herunder VM-løbet i marts København med 27.000 deltagere, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

Og for at lokke endnu flere med i løbefesten lancere H.C. Andersen Marathon i år et løb i løbet.

- Vi tilbyder et stafetløb for firmaer, der hver stiller med fire deltagere, som deler distancen på 42 km. Løberne skal starte fra forskellige startsteder på ruten, og vi synes, at det er et godt tilbud til virksomheder og firmaer, som gerne vil være en del af Odenses store løberfest, siger løbsdirektøren.

- I en del af de etablerede maratonløb rundt omkring i Europa, som H.C. Andersen Marathon sammenligner sig med, er der indlagt forskellige løbstilbud, og det giver en masse liv til løbene. Samtidig er det også en god mulighed for de løbere, som synes, at maratondistancen er i overkanten rent distancemæssigt, siger Torben Simonsen.

Oversigt

    Oversigt