Håndtag borede sig ind i arm på skoledreng

En dreng fra 5. klasse på Spurvelundsskolen i Odense kom onsdag middag ud for et dramatisk uheld, da han var på vej ud på skolens grusbane. Af uforklarlige årsager blev han spiddet af et dårhåndtag, der borede sig ind i hans arm.

Sammen med klassens andre drenge var den uheldige elev på vej på grusbanen, og da det gjaldt om at komme først gik det hurtigt.

- Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvad der er sket. Men håndtaget borede sig ind i hans arm, så han han fast, fortæller skoleleder Kirsten Folkersen.

Politi og beredeskab blev tilkaldt, og det lykkedes at få drengen fri af håndtaget og få ham kørt på sygehuset.

- Det er et helt almindeligt, rundt håndtag af børste stål, så drengen gik naturligvis i chok, da det borede sig ind i hans arm, siger skolelederen.

Klassekammeraterne blev også stærkt chokerede over den usædvanlige ulykke, men lærerne fik hurtigt genet eleverne væk, så redningsmandskabet kunne komme til.

Drengen har onsdag eftermiddag været til observation på OUH, og meldingen lyder på, at han har det godt, og formentlig ikke får varige men af ulykken.

- Det har taget på alle, og vi har her til eftermiddag holdt debriefing blandt lærerne. Nu vil vi have lavet en undersøgelse af dørhåndtaget og hændelsesforløbet for at finde en forklaring på hvordan det her kan ske, siger Kirsten Folkersen.

Oversigt

    Oversigt