Tricktyve tjekker vand

To gange onsdag listede tricktyve sig ind for at stjæle i lejligheder med påskud om at skulle tjekke vandrør.

I Odense blev en ældre kvinde i Thuresensgade klokken 13.28 opsøgt af en mand og en kvinde. De udgav sig for at være vejarbejdere og sagde at de skulle tjekke vandrør i forbindelse med rørarbejde i nærheden.

Efterfølgende opdagede kvinden, at der var forsvundet kontanter fra hendes pung. Fyns Politi efterlyser en mand på 20-30 år. Han var omkring 170-180 cm. høj, og var iført en mørk kasket, rødternet skjorte og blå arbejdsbukser. Han havde overskæg og bar briller samt handsker. Han var tyrkisk af udseende og talte med accent. Kvinden var iført en sort kjole.

I Jernbanegade i Middelfart bankede en mand kort før klokken 15 på døren, og fortalte beboeren, at han skulle tjekke vandrør, da der havde været en ulykke i Elmegade.

I stedet for vandrør tjekkede han dog værdier, og forsvandt fra stedet med blandt andet smykker. Gerningsmanden beskrives mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 180 cm. høj, med skæg og almindelig af bygning. Han havde sort hår, var velsoigneret og i ført nydeligt tøj, en blå/rød ternet skjorte, kasket og sommersko.

Oversigt

    Oversigt