Bankmand giver opskrift på den gode arbejdsplads

Tidligere HR-direktør i Middelfart Sparekasse har skrevet bogen, Succes på alle bundlinjer, om hvordan man skaber den gode arbejdsplads.

Den tidligere HR-direktør i Middelfart Sparekasse, Knud Herbert Sørensen, giver i bogen, Succes på alle bundlinjer, en række råd til, hvordan en arbejdsplads indretter sig så både ansatte og kunder er tilfredse samtidig med at virksomheden giver overskud.

- Ingen leder ønsker at skabe et dårligt arbejdsmiljø. Og ingen medarbejder møder op hver morgen for at skade arbejdspladsen. Alt for ofte går det alligevel galt, siger Knud Herbert Sørensen.

Ingen selskabsleg

Middelfart Sparekasse er gentagne gange blevet kåret til landets bedste arbejdsplads.

Det er erfaringerne derfra og fra sin tid som anfører i Vejle Boldklub, Knud Herbert Sørensen trækker på i bogen.

- Arbejdet med at skabe arbejdsglæde og en god arbejdsplads var ikke en selskabsleg. Det var en bevidst strategi, siger Knud Herbert Sørensen.

- Strategien førte til så tilfredse medarbejdere, at deres begejstring og personlige overskud kunne mærkes af kunderne som en faktisk interesse i deres situation og virkelighed, tilføjer han.

Blandt virkemidlerne er et opgør med regeltyranni fra ledelsen og istedet fokusere på personlige kompetencer, relationer, handlefrihed og engagement.

Bogen på 119 sider udkommer på forlaget Frydenlund den 17. september.

Oversigt

    Oversigt