Facebook: Diskriminerende og latterligt

Sagen om den 17-årige multihandikappede Jakob Nonnemann, der ikke må deltage i Broløbet over Storebælt, fordi han skal skubbes i en jogger, har fået sindene i kog på TV 2/Fyns facebookside.

"Fuldstændig latterligt"

"Undskyld min sprog Men hvad fanden er der galt det, hvad fanden tænker på de på, synes det er for dårligt at han ikke kan få lov til at være med. De skulle skamme sig"

17-årige Jakob fra Odense har en stor drøm om at løbe over Storebælt i forbindelse med Broløbet senere i september. Men fordi han skal skubbes i en jogger af sin far, må han ikke deltage med den begrundelse, at det er en overtrædelse af sikkerhedsreglerne.

Jakob og hans far, Henrik Nonnemann, har flere gange tidligere deltaget i løb uden problemer, så de forstår ikke afslaget.

Og det gør flere af brugerne på TV 2/Fyns facebookside heller ikke.

"Det er da noget forbandet svineri, hvem har dog lavet de regler ???? De kalder det broløbet, men man må ikke løbe......... Håber så meget, at du får lov Jakob..."

"Det er noget fis alle har ret til at komme med."

"Lad dog for søren handicappede være med, helt ærligt i skal ikke røre en finger for at hjælpe. Synes ærligt det er noget af det laveste ! Som handicappet er man udelukket for så mange ting i forvejen og har det faktisk hårdt i hverdagen. Føj siger jeg bare !!!!:-("

Oversigt

    Oversigt