Barfoed Group betalte for lidt

Barfoed Group i Odense har efterbetalt manglende betaling af vagttillæg til ansatte, der har arbejdet som viceværter for ejendomsselskabet.

3F Nordhøjfyn har ført sager mod Barfoed Group, der efterfølgende efterbetalte i alt knap 30.000 kroner for manglende vagttillæg til to tidligere medarbejdere, skriver Fagbladet 3F.

- Jeg vidste godt, at vi blev snydt. Men det var arbejdsgivers marked. Og hvis vi brokkede os til Barfoed, ville vi blive sparket ud, siger 34-årige Kim Asmussen, der blev ansat i firmaet i januar 2008, men fyret i maj 2013.

Viceværter hos Barfoed Group fik et fast tillæg på 1.000 kroner om ugen for - ud over deres normale arbejde - i syv dage at være til rådighed fra om eftermiddagen til næste morgen.

Men Barfoed Group skulle ifølge overenskomsten betale et tillæg på 16,75 kroner per time. Dermed betalte firmaet altså for lidt uge efter uge.

Administrationschef i Barfoed Group Tom Høj skriver i en mail, at han ikke kan genkende det billede, der bliver tegnet af virksomheden.

Og at den manglende løn skyldtes en fejl, som nu er rettet, samt at viceværterne som en del af aftalen kunne benytte firmaets bil til og fra arbejde.

Oversigt

    Oversigt