GOG kørt over

GOG fejrede indvielsen af en ny tribune ved at blive sablet ned af Team Tvis Holstebro på hjemmebane.

Der var lagt op til fynsk fest torsdag aften i GOG Arena i Gudme, da GOG Håndbold indviede en ny tribune til kampen mod Team Tvis Holstebro i herrernes håndboldliga.

Desværre opførte gæsterne sig ikke særligt pænt, for træner Klavs Bruun Jørgensens mandskab drog hjem til Vestjylland med en sikker sejr på 26-18.

Team Tvis Holstebro førte 14-9 ved pausen i kampen, hvor der var klasseforskel mellem de to hold, der begge er kommet halvskidt fra start i ligaen.

Det var svært for det gæstende mandskab at undgå at vinde kampen, for GOG-spillerne forærede nærmest sejren væk med en grotesk serie af tekniske fejl.

Rasmus Lind stod desuden virkelig godt i Team Tvis-målet.

I anden halvleg satte GOG den 40-årige Søren Haagen på mål, da kampen for længst var tabt.

Foran 21-11 tillod Team Tvis Holstebro sig den flothed at holde scoringspause i mere end 10 minutter, så GOG fik reduceret tre gange foran de 1627 tilskuere.