Tidligere rådmand i spidsen for Byg til Vækst

Det bliver Odenses tidligere rådmand, Peter Rahbæk Juel, der skal være sekretariatschef for "Byg til Vækst", der skal skaffe fynsk arbejdskraft til de mange byggeprojekter.

I alt 15 personer søgte stillingen som sekretariatschef, og det var enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Peter Rahbæk Juel.

Som rådmand søsatte han selv projektet, og har indtil nu været med i bestyrelsen.

-I Peter Rahbæk Juel får vi en leder, der allerede har et indgående kendskab, ikke alene til Byg til Vækst, men til hele byggebranchen og arbejdsmarkedet. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde, siger formanden for Byg til Vækst, Søren Folkersen.

Peter Rahbæk Juel har ikke haft fast arbejde siden han gik af som rådmand sidste år, og nu kommer han i spidsen for en organisation, der har som mål at skabe fynske job i det kommende byggeboom på Fyn.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det en stor og meget vigtig opgave, som vi skal løse sammen med de fynske kommuner, byggebranchen og uddannelsesinstitutioner på Fyn, siger den kommende sekretariatschef for Byg til Vækst.

Allerede nu har 300 forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere gennemgået et forløb, hvor de stifter bekendtskab med et byggefag gennem Byg til Vækst, og disse projekter skal de kommende år udvides, så det bliver fynboer der står for byggerierne ved det nye OUH, letbanen, Thomas B. Thriges Gade og det nye Musik og Teaterhus.

Peter Rahbæk Juel tiltræder den nye stilling 1. oktober, og samtidig træder han ud af bestyrelsen for Byg til Vækst.

Oversigt

    Oversigt