Fyring overrasker ikke Bech

Troels Bech kender mekanismerne i fodbold, og han havde set fyringen være på vej.

Det kom ikke som nogen stor overraskelse for Troels Bech, at han blev fyret som cheftræner i superligaklubben OB efter mandagens nederlag ude til FC Nordsjælland.

Sport Fyn mødte den nu fyrede cheftræner tirsdag og spurgte ham, om han var overrasket.

- Nej, det er jeg vel ikke. Det er sådan, mekanismerne er, og jeg synes godt, man kunne se det for nogen tid siden. Det første og det sidste, der er at sige, er, at vi har ikke vundet nok kampe, og så er der nogle kræfter, der som regel går i gang.

- Dem synes jeg godt, jeg kender. Og så er der kun én ting at gøre, og det er at vinde og helst mange gange i træk, siger Troels Bech til Sport Fyn.

Han uddyber, at når interessenter som presse og sponsorer bruger hinanden, så er det svært for ledelsen i en klub at sidde presset overhørigt. Bech forsøger dog ikke at nedtone vigtigheden af de dårlige resultater.

- Det starter og slutter med, at vi ikke vinder, siger han.

Troels Bech siger, at han kunne have været dygtigere og mere effektiv, men han mener også, det har været svært at opnå kontinuitet i OB-projektet med 27 spillere, der har forladt klubben og et lignende antal, som er kommet til i løbet af de seneste år med ham ved roret.

- Kontinuiteten har haft trange kår, siger han.

Troels Bech takker derudover ledelsen for opbakningen til at vælge de folk, han gerne ville arbejde sammen med.

Med fyringen stopper Troels Bech for tredje gang som træner i OB. To af gangene er det endt med en fyreseddel.

- Trænere bliver fyret - i OB i særdeleshed. For mange er en kontrakt med OB færdig før udløbsdatoen, siger Troels Bech.

Oversigt

    Oversigt