Udvikling Fyn henter ny direktør fra Bang & Olufsen

Udvikling Fyn har ansat Niels Erik Haug-Larsen som direktør. Han kommer fra Bang & Olufsen, hvor han er direktør for forretningsområdet Global Retail Projects.

Udvikling Fyns nye direktør bliver Niels Erik Haug-Larsen. Han kommer fra Bang & Olufsen, hvor han har arbejdet siden 2008 og de sidste par år som direktør har haft ansvaret for etablering af Bang & Olufsens konceptbutikker over hele verden.

Niels Erik Haug-Larsen tiltræder 1. november som direktør i Udvikling Fyn, hvor han skal stå i spidsen for implementeringen af den nye strategi, Udvikling Fyn 2.0.

Det fynske erhvervssamarbejde var igennem en større slankning i sommer, hvor antallet af medarbejdere blev skåret ned fra 100 til 50. I juni vedtog de fem fynske kommuner, der står bag Udvikling Fyn, en ny udviklingsplan for organisationen.

- Med ansættelsen af Niels Erik Haug-Larsen har vi fået en erhvervsmand med international erfaring. I Bang & Olufsen har han været en del af en turn-around, og han har i de seneste år stået for nyudvikling af selskabets internationale butikskoncept. Den cocktail, tror jeg, mange fynske virksomheder kan genkende, fortsætter Jens Heimburger.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Udvikling Fyn og skulle stå for implementeringen af den nye strategi, i samarbejde med organisationens dygtige medarbejderstab. Hvis Fyn skal rykke sig - og det skal Fyn - så er der brug for, at vi hæver overliggeren og udfolder de fynske potentialer. I mine øjne er det lige præcis det, som Udvikling Fyn 2.0 kan og skal, og den opgave glæder jeg mig til at være med til at løfte, siger Niels Erik Haug-Larsen.

Niels Erik Haug-Larsen er uddannet Cand.Negot og HD (Finansiering), er 45 år og bosiddende i Odense. Han er gift og har to døtre.

Oversigt

    Oversigt