Musikskole laver musik- og kulturhus

På Nordfyn bliver der nu blæst til kamp for at få et musik- og kulturhus. Politikerne kan ikke blive enige, men det kan lederen af den lokale musikskole ikke vente på. Derfor har han nu taget sagen i egen hånd.

I dag er der ikke noget musik- og kulturhus på Nordfyn, så musikcafeen foregår i simple rammer på gangen på den lokale skole.

- Jeg har prøvet at være innovativ, ved at lave en prototype på et kommende musik- og kulturhus på Nordfyn, siger musikskoleleder Vagn Egon Jørgensen fra Nordfyn.

Vagn Egon Jørgensen mener, at kommunen har brug for et permanent kulturhus.

- Som åbner om morgenen, og som er befolket med professionelle folk, siger musikskoleleder Vagn Egon Jørgensen.

Og den ide vækker begejstring hos Socialdemokraterne.

- Det syntes jeg er genialt, det er da bare det vi skal have, siger Pia Longet, der er næstformand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget.

Faktisk er Pia Longet så begejstret for ideen, at hun allerede kan se det gamle mejeri i Søndersø som den perfekte ramme for et kulturhus.

Men for at sådan en ide skal blive til virkelighed, kræver det, at de andre partier i Kulturudvalget også kan deltage i begejstringen. Og det kniber.

- Vi ligger tæt ved Odense, og de mange muligheder, der er der. Så jeg er sådan lidt på den ene og på den anden side, siger Kurt Christensen, der er formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget, Nordfyn, Venstre.

Læs mere her

Oversigt

    Oversigt