Plan klar for nyt rådhus og boliger i Middelfart

Et markant byggeri, der vil styrke byens udtryk og attraktivitet, og et stykke flot og tidstypisk arkitektur i meget høj standard. Sådan begrunder dommerkomiteen vinderprojektet i konkurrencen om opførelse af boliger, butikker og rådhus i Middelfart.

Middelfart Kommune har valgt et projekt, der er skabt af et team med Henning Larsen Architects, Rambøll og LIW Planning. Projektet omfatter et nyt rådhus, boliger og butikker.

Middelfart Kommune får et nyt rådhus på knap 8.000 kvadratmeter. Selskabet Kulturøens Bycenter bliver ejer af 3.000 kvadratmeter butikker, og et lokalt konsortium med blandt andet 5E Byg bliver ejer af 6.000 kvadratmeter boliger.

- Vi er på vej til at kunne gennemføre et helt særligt projekt i Middelfart. Et moderne rådhus, der inviterer til samarbejde og udvikling; nogle meget velbeliggende butikker, som kan bidrage til et endnu stærkere handelsliv; og til sidst ca. 50 meget spændende og attraktive boliger, der kan styrke vores bosætning og livet i byen, siger borgmester Steen Dahlstrøm, Soc.dem.

Oversigt

    Oversigt