Ny hjemmeside for Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har fået ny digital indgang til borgerne. En ny hjemmeside skal gøre det lettere for svendborgenserne at ordne deres sager via selvbetjening.

Hjemmesiden har fået helt nyt design, men selve indholdet er stort set det samme som før. Men i følge kommunen er det blevet meget lettere at søge, og finde ud af hvordan man får løst sine spørgsmål og gøremål digitalt.

Hjemmesiden bliver kaldt "first edition", og kommunen lover, at der kommer flere funktioner hen ad vejen.

- Ønsker kan man altid have. Og vi ønsker os selvfølgelig mange nye smarte funktioner. Men det på komme hen ad vejen. I første omgang handler det om at få siden i luften, siger informationskonsulent Søs Grützmeier.

www.svendborg.dk er bygget op med såkaldt 'Open Source' software, der betyder, at licensen til selve systemet er gratis, men udviklingen af funktionaliteter koster penge. Dermed kommer kommunen på linje med flere andre kommuner i landet og kan samarbejde om den videre udvikling.

- Vi håber, at borgerne og brugerne vil tage positivt imod den nye hjemmeside. Men vi ved, at der er områder, hvor der kan være mangler. Her håber vi på tilbagemeldinger fra borgerne. Så vil vi foretage rettelserne hen af vejen, siger Søs Grützmeier.

Siden er lavet af firmaet www.bellcom.dk og den er designet af Sebastian Kerdil.

Se www.svendborg.dk

Oversigt

    Oversigt