Kørte 50 km/t for stærkt

En bilist fik betinget frakendelse af kørekortet, da han mandag formiddag kørte ind i politiets nye landsdækkende fartrazzia på Middelfartvej. I alt skrev politiet 20 rapporter på få timer.

Fyns Politi tog mandag hul på den landsdækkende hastighedskampagne, der skal gøre bilisterne opmærksomhed på, at blot en lille hastighedssænkning kan redde mange liv.

I begge retninger på Middelfartvej havde politiet derfor taget opstilling, og i løbet af to timer skrev Fyns Politi 20 rapporter.

- En enkelt bilist kørte 120 kilometer i timen, hvor man må køre 70, så han får en betinget frakendelse af kørekortet, fortæller Preben Ingemansen fra færdselspolitiet på Fyn.

Derudover fik ni andre bilister et klip i kørekortet for at køre for stærkt, mens de resterende fik bøder for at tale i mobil, have forkert lys eller have mangler på køretøjet. En knallertkører fik konfiskeret sit køretøj, fordi han for anden gang blev snuppet på en knallert, der var tunet til at kunne køre for stærkt.

- Generelt er 20 rapporter på to timer ikke slemt. Noget tyder på at bilisterne generelt er begyndt at køre lidt mere efter hastighedsgrænserne, og jeg håber, at vi vil se det samme billede resten af ugen, når vi laver kontrol rundt omkring på Fyn, siger Preben Ingemansen.

Oversigt

    Oversigt