Arkejer tror ikke på Noahs Ark

Han driver og ejer en næsten tro kopi af Noahs Ark fra biblen. Men selv er han langt fra sikker på, at historien er sand.

Han sejler rundt mellem europæiske havne med sit gigantiske museumskib og fortæller den utrolige historie om Noahs Ark.

Men selvom han ejer et skib på 70 meter, der i fire etager er spækket med historier fra biblen, er han ikke sikker på, at Noahs Ark reddede arterne fra syndfloden og udslettelse, som det står beskrevet i Første Mosesbog.

- Ja og nej. Som voksen tror jeg ikke på historien, fordi den naturligvis ikke er mulig. Men det er også dumt ikke at tro på noget af det. Der er et barn i mig, der tror på det, fordi jeg ikke kan forstå det historien, lyder det fra arkejer Aad Peters.

Skibet ankom tirsdag morgen til Svendborg Havn og de næste par uger byder museumsskibet alle velkommen til anderledes historie om biblen.

- Hele skibet er en historie om biblen - lige fra det gamle til det nye testamente, siger Aad Peters, der driver og ejer skibet.

Og i følge Aad Peters har skibet en vigtig historie at fortælle - uanset om man er kristen eller ej.

- Jeg syntes, at det er vigtigt, at vi kender historien i Europa. Troen på biblen har stadig en stor indflydelse på vores liv, og historierne skal ikke kun høres af dem, der kommer i kirkerne, siger Aad Peters.

Oversigt

    Oversigt