Randers får gang i målscoringen mod svage OB

Elmar Bjarnason, Viktor Lundberg og Mikael Ishak scorede i Randers' sejr over OB. Alle mål faldt før pausen.

Blot ni mål var det blevet til i sæsonens første 11 kampe for Randers FC. Søndag fik et sprudlende Randers-mandskab imidlertid nettet til at blafre hele tre gange mod OB og hopper op på Superligaens andenplads efter en 3-0 sejr.

Sejren kunne såmænd sagtens være blevet endnu større. Særligt Randers-kantspiller Kasper Fisker og den svenske angrebsduo med Viktor Lundberg og Mikael Ishak gav fynboerne store problemer, men manglede skarphed i flere tilfælde.

Anderledes træfsikker var midtbanedynamoen Elmar Bjarnason allerede efter 13 minutters spil.

OB's Ari Skulason mistede bolden i en situation, hvor der godt kunne være dømt frispark foran eget felt.

Bolden havnede hos Mikael Ishak, der viste stort overblik og fandt fremadstormende Bjarnason, der fra venstre side i feltet fladt følte bolden ind bag Mads Toppel i OB-målet.

Randers satte sig tungt på spillet, men havde også heldet med sig i forbindelse med 2-0-scoringen, der faldt efter 33 minutter.

Viktor Lundberg dirigerede nemlig Kasper Fiskers knaldhårde indlæg i mål med hånden. Umiddelbart lignede det et hovedstødsmål, men en langsom gengivelse af situationen viser, at dommeren burde have fløjtet for frispark til OB.

I forbindelse med Randers' tredje scoring fem minutter senere, var der til gengæld ikke noget at komme efter.

Denne gang var Lundberg i oplæggerens rolle. Han fandt angrebsmakker Ishak på kanten af feltet, og det svenske sommerindkøb tog et træk ud mod venstre, før han sparkede bolden fladt i nettet i modsatte hjørne til pausestillingen 3-0.

I anden halvleg fortsatte randrusianerne det gode spil, men den sidste aflevering eller afslutning manglede kvalitet.

I den anden ende havde fynboerne ikke meget at bidrage med, og OB-træner Ove Pedersen må være bekymret over, at hans mandskab var næstbedst i alle kampens facetter.

Med nederlaget bliver OB under stregen med henholdsvis tre og to point op til både AaB og Esbjerg på den rigtige side af stregen. De to hold har tilmed spillet en kamp færre end OB.