Flaskepost dukket op efter 18 år

I sommeren 1996 smed 10-årige Louise fra Fyn en flaskepost i vandet ved Skåstrup Strand ved Nordfyn. 18 år efter er den dukket op i Våler i Norge.

Det var Arvid Lie fra Våler, der fandt den fynske flaskepost i foråret. Hans datter Anne Marthe Lie og hendes danske udvekslingsveninde Randi Rønnov lagde torsdag historie på facebook - og efter flere tusind delinger fandt de frem til fynske Louise. Det skriver tv2.dk.

- Det er jo helt vildt. Jeg husker tydeligt, da jeg sendte flasken af sted som 10-årig. Jeg havde fundet flasken på en vandretur med min mor og tænkte med det samme, at den skulle sendes som flaskepost. Da jeg smed flasken i vandet, sagde jeg til min mor, at måske ville en rigtig prins en dag finde den, fortæller Louise Marie Kofod til tv2.dk.

- De første par år efter, var jeg meget optaget af, hvordan det var gået med flasken, men der var ingen, der ringede. Med årene mistede jeg interessen. Og så sker der pludselig det her. Det er jo lige før, at man får lyst til at tage til Norge og se det sted, hvor den dukkede op - og hilse på ham, der har fundet den. Jeg er i løbende kontakt med hans datter og danske veninde, og de har lovet, at jeg får brevet igen. Tænk en rejse, det har været ude på. Det bliver vildt, at stå med det i hånden igen, lyder det fra Louise Marie Kofod.

Oversigt

    Oversigt