Ny sejr til Bulldogs

Topholdene Odense, Sønderjyske og Herning vandt alle i søndagens spillerunde i landets bedste ishockeyliga.

Odense sendte Rødovre hjem med et nederlag på 1-6 i søndagens kamp i Metal Ligaen i ishockey, og ligaens øjeblikkelige tophold fik følgeskab af de øvrige tophold som vindere søndag.

Ryan McDonough scorede tre af Odenses seks mål søndag.

Herning vandt nemlig ude med 5-2 over Aalborg, mens Sønderjyske også tog en udesejr i Rungsted. Den sejr var dog så snæver som 2-1. Sønderjyskes Mads O. Lund scorede kampens sidste mål i tredje periode.

Frederikshavn, som er nummer fire i Danmarks bedste ishockeyliga, tabte til gengæld med 3-4 i Esbjerg efter overtid.

Frederikshavns Morten Lie havde ellers scoret to mål og givet nordjyderne en føring på 2-0 efter første periode, men føringen skrumpede til 3-2 efter anden periode, og røg i forlænget spilletid efter Niklas Andersens udligning for Esbjerg i tredje periode.

Herlev trak sig jublende ud af bundopgøret mod Gentofte. Hjemme i Herlev Skøjtehal vandt Herlev 4-1.

Odense fører ligaen med 41 point for 19 kampe. Odenseanerne har endda spillet to kampe færre end Sønderjyske, og en færre end Herning - de to klubber har henholdsvis 40 og 37 point.

I bunden har Gentofte kun 12 point, mens Herlev som nummer næstsidst, har skrabet 22 point sammen. Det er et færre end Rungsted og Aalborg.